Skip to content

Hej,

ja sam Ana i pomažem malim poduzetnicima, freelancerima i početnicima na tržištu rada unaprijediti komunikacijske vještine, efikasno upravljati vremenom i motivirati ih na ostvarenje željenih ciljeva.

O meni

Vjerujem da profesionalci iz bilo kojeg područja mogu biti još uspješniji ako su vješti u komunikaciji, upravljanju vremenom, otvoreni prema promjenama i kontinuiranom radu na sebi.

Koja je moja priča?

Na trećoj godini studija govorništva i španjolskog jezika odlučila sam promijeniti smjer. Otišla sam ponovno na prijamni i već sljedeće godine upisala sam i studij turizma. Još tijekom studiranja na oba fakulteta počela sam raditi u hotelu u kojem sam svakodnevno imala prigodu komunicirati s najrazličitijim ljudima iz cijeloga svijeta.

To je bila velika škola i odlična uvertira za nastavak rada u velikim svjetskim korporacijama u kojima sam radila na poslovima prodaje i imala prigodu slušati niz soft skills treninga na temu komunikacije i produktivnosti.

labas-ana
ana-labas

Onaj sam tip osobe koji kada nešto započne, to mora i dovršiti, tako da sam uz stalan posao uspješno završila oba fakulteta. Razmišljajući unatrag, sigurna sam u jedno – ne bih uspjela da cijelo to vrijeme nisam testirala različite mehanizme koji su mi pomogli biti produktivnijom i ostati motiviranom.

U cijelom tom razdoblju balansiranja između posla, fakulteta, obiteljskih obveza i niza drugih interesa koji me vuku, nakupilo se više od 10 godina poslovnog iskustva, velika količina pročitanih knjiga, odslušanih treninga, sudjelovanja na edukacijama i radionicama.

Budući da često na kavama i druženjima dijelim ideje, alate i informacije koje mene motiviraju iz dana u dan – odlučila sam ih preseliti online i podijeliti ih s tobom.

Ako si i ti od onih koji kontinuirano vole raditi na sebi, voliš teme komunikacije, produktivnosti i motivacije, ova stranica mogla bi ti se svidjeti. Predlažem ti da se pretplatiš na newsletter kako bismo ostali u kontaktu i kako bi prvi saznao sve novosti vezane za Yellow o’clock.

Veselim se daljnjem učenju, dijeljenju informacija i druženju s tobom!

Ana

Nastavi s jednim od tekstova